Om mig

Min mission är att skapa målgruppsanpassad kommunikation som i ord & bild sprider kunskap, väcker känslor & skapar engagemang för miljön. Miljö är ett komplext område - jag vill göra det förståeligt och lättillgängligt för alla målgrupper. Ett budskap ska vara både begripligt och gripa tag!

 

Som miljökommunikatör brinner jag för att kombinera ord och bild. Med drygt 20 års arbete eller studier inom miljöområdet och praktiskt arbete med miljöutveckling och miljökommunikation har jag en unik kompetens.

 

Min ambition är att vara en god skribent och alltid vara mån om att målgruppsanpassa budskap och skapa en röd tråd i kommunikationen. Mitt mål är att ha ett utvecklande och kreativt arbete som gör skillnad och jag trivs med att i samarbete med andra utbyta erfarenheter och tillsammans utveckla idéer - gärna nyskapande och kreativt.

Som person är jag öppen, nyfiken och bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen.

 

Eftersom jag även är fotograf använder jag gärna bilder för att förstärka känslan och illustrera miljöbudskapet. Det går även att anlita mig för enskilda fotograferingsuppdrag. Läs mer under Fotografering i menyn ovan.

 

Ladda ner min profil samt CV för att läsa mer om vad jag gjort tidigare. Du når även mig och mitt företag på LinkedIn och Facebook.

Copyright © All Rights Reserved